Welkom bij de FAQ’s over de LPO en Pijnstad! Ben je je aan het oriënteren op de LPO, kijk dan eens rustig rond op deze bouw-website. Heb je een specifieke vraag, dan vind je hieronder antwoorden bij een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen, neem dan gerust contact op met de LPO.

Je bent nu in het Stadhuis van Pijnstad. In het Stadhuis staan we voor je klaar als je als pijnpatiënt, naaste, professional of organisatie geïnteresseerd bent in de LPO.

• Hoe kan ik de LPO steunen als pijnpatiënt, of als naaste van een pijnpatiënt?

• Hoe kan ik de LPO steunen als pijnprofessional?

• Wat is de missie, visie en het doel van de LPO?

• Waar lees ik meer over het ‘waarom’ en ontstaan van de LPO?

• Waar vind ik info over hoe ik kan bijdragen aan de uitbouw van Pijnstad?

• Hoe vind ik documenten als LPO’s beleidsplan, statuten, ANBI beschikking?

• Waar ontdek ik wie er bij de LPO betrokken zijn?

• Hoe blijf ik op de hoogte van nieuws over de LPO en Pijnstad?