Lid LPO Kernteam: Nadieh Berger

Het kernteam van de Landelijke Pijn Organisatie is stevig in beweging. In de serie ‘Maak kennis met de gezichten achter de LPO’ dit keer: Nadieh Berger. Lees verder en ontdek op welke manier Nadieh als studente Interdisciplinaire sociale wetenschap, voormalig studente Sportkunde én leefstijlcoach waarde toevoegt aan het LPO kernteam.

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Hallo, Ik ben Nadieh Berger en ik ben 25 jaar. Ik studeer Interdisciplinaire sociale wetenschap aan de Uva. Hiervoor heb ik Sportkunde bij Inholland gestudeerd, waarbij een gezonde leefstijl centraal staat binnen de studie. 

Als bijbaan werk ik als leefstijlcoach bij Happy Bodies, waar ik personal training en leefstijladviezen geef. In mijn vrije tijd sport ik graag zoals fitnessen, zwemmen en fietsen.

Ik vertegenwoordig de jongeren in het kernteam van de LPO. Daarnaast deel ik graag mijn kennis omtrent een gezonde leefstijl met anderen.

Nadieh Berger

Wat is je rol in het kernteam van de LPO?

Ik help graag andere mensen en dit motiveert mij ook om als vrijwilliger bij LPO te werken. Als kernteamlid bij de LPO zet ik mijn ervaring in om mee te denken bij de opstart van LPO en ben ik vertegenwoordiger van de Werkgroep Jongeren. 

Meer lezen en contact opnemen met Nadieh

  • Contact leggen met Nadieh? Bekijk de diverse contactmogelijkheden op de contactpagina.
  • Zelf interesse om actief te worden binnen het kernteam of als vrijwilliger bij een van de werkgroepen van de LPO? We kunnen de hulp van meer mensen, met en zonder chronische pijn, goed gebruiken!
  • Chronische pijn is van alle leeftijden, dus juist ook jongeren kunnen een waardevolle rol spelen in de uitbouw van de LPO!