LPO krijgt brede hulp en steun

De Landelijke Pijn Organisatie is sterk in ontwikkeling. In die ontwikkelfase krijgen wij doorlopend steun en hulp van o.a.

Prof. Dr Bart MorlionPijnarts en anesthesist; Hoofd Pijncentrum Leuven ; voormalig voorzitter Efic (Europese pijnfederatie) 
Prof. Dr Kris VissersPijnarts en anesthesist; ; hoogleraar Pijn en palliatieve geneeskunde; Voorzitter Radboud Expertise Centre of Pain; voorzitter PAIN
Drs Willem OerlemansNeuroloog bij DC Pijnkliniek Almere; Bestuurslid Vereniging Nederlandse Hoofdpijn Centra (VNHC) en HoofdpijnNet. 
Drs Bas ter MeulenNeuroloog OLVG Amsterdam
Dr Henk KoningPijnarts en anesthesioloog Pijnkliniek de Bilt
Joop van GriensvenPresident Pain Alliance Europe 2011-2021
Hilda WieberneitVoorzitter Pijn Platform Nederland 2009-2021
Dr Ben van CranenburghNeurowetenschapper, oprichter ITON 
Annemarieke FlemingAuteur van ‘Pijn en het brein’; Klinisch Psycholoog
Karlein ScheursAuteur van ‘Leven met Pijn’; Emeritus hoogleraar

“Ik ondersteun de vorming van een landelijk en centraal pijnplatform dat zich volledig richt op de pijnpatiënt van harte. Ik breng jullie graag in contact met relevante mensen in mijn netwerk”

in gesprek met dhr. kris vissers, pijnarts en anesthesist, voorzitter pain

Veel dank!

Deze groep mensen vertegenwoordigt een enorme schat aan kennis en ervaring rondom chronische pijn. Ieder voor zich heeft jarenlange praktische en/of bestuurlijke ervaring in de pijnwereld. Daarbij heeft men goed zicht op behoeftes van mensen die leren leven met chronische pijn.

Wij zijn dan ook ontzettend blij dat de hier vermelde personen, ieder vanuit eigen expertise, willen bijdragen aan de ontwikkeling van de Landelijke Pijn Organisatie. Het wiel niet opnieuw uitvinden en krachten waar mogelijk bundelen is immers onderdeel van de uitgangspunten van de Landelijke Pijn Organisatie.

Ook bijdragen?

We staan altijd open voor suggesties. Denk je vanuit je eigen expertise rondom chronische pijn een zinvolle bijdrage te kunnen leveren, neem dan zeker contact met ons op.

Meer lezen

Ontdek Pijnstad (blauwdruk van waar we als LPO stapsgewijs naar toe werken) en lees meer over de doelen van de LPO.

Skip to content