Maak kennis met…Hans

Je bevindt je nu in het Stadhuis van PijnstadWelkom! 
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Maak kennis met Hans Lucassen

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Ik ben Hans Lucassen en ben in 1957 geboren in Hengelo, een echte Tukker dus.
Ik woon samen met Miranda (en Sam onze Zwitserse herder), deels in Den Haag en deels in Frankrijk. In Frankrijk doe ik pogingen om wijn te maken, als ik er niet op mijn zitmaaier of racefiets zit. ’s Winters in Den Haag besteed ik nogal wat tijd aan genealogie. Ik vind koken leuk en ben een fervent binge watcher. In mijn professionele leven heb ik in de financiële wereld gewerkt, zowel in Nederland als daarbuiten. Daarna hebben wij een gedurende een jaar of 8 een bedrijf gehad in Andalusië.

Mijn belangrijkste drijfveer om me als vrijwilliger aan te melden bij de LPO is dat ik nu de tijd en gelegenheid heb om iets terug te doen voor de samenleving en ook ik in mijn directe omgeving helaas geconfronteerd ben met de impact die chronische pijn op mensen heeft. 
Dat de mensen binnen de Organisatie online werken past daarbij prima met mijn bewegelijke leven.

Wat is je rol bij de LPO?

Binnen de LPO hou ik me, samen met partners, bezig met de financiële kant van de organisatie. Dit betreft met name de financiële administratie en fondsenwerving. Daarnaast sta ik, als bestuurslid, op de brug in onze reis naar Pijnstad.

Levensmotto Hans:

Ik heb liever spijt van de dingen die ik gedaan heb, dan van de dingen die ik niet gedaan heb

Heb jij ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina’s of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator