Welkom!
Je bevindt je nu in het Stadhuis van Pijnstad.
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.
Maak kennis met Jan: wie ben je en wat wil je delen over jezelf?
Mijn achtergrond ligt in het onderwijs en ben vanuit het Speciaal Onderwijs naar het Leiding geven in het Regulier Onderwijs gegaan.
In het regulier onderwijs heb ik een aantal fusies mogen leiden, samen met onderwijsteams onderwijsveranderingen qua onderwijsconcept mogen leiden en me bezig mogen houden om van een onderwijsconcept naar een nieuw gebouw te komen. Oftewel van Visie naar Vorm. Dit in Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland.
Nu ik met pensioen ben gegaan werk ik als bestuurslid (vrijwilliger) bij een nieuw op te richten IPSO huis in de Kempen (voor mensen met kanker, hun naasten of nabestaanden), geef ik wat computerbegeleiding bij Huis73 (bibliotheek) en neem ik deel aan de Landelijke Pijn Organisatie.
Ik zet me graag in voor mensen waarvan ik vind dat in ons huidige systeem er onvoldoende aandacht naar uitgaat.
Jan
Wat is je rol bij de LPO?
Mijn rol is deelnemen aan de werkgroep Partnerships-Onderwijssamenwerkingen. De laatste tijd werk ik ook samen met andere werkgroepen binnen de LPO
Heb jij, net als Jan, ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij de LPO?
Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?
Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator