Maak kennis met João Beringel

Je bevindt je nu in het Stadhuis van PijnstadWelkom! 
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Na een prachtige carrière waarin ik veel heb mogen betekenen bij het opzetten van lokale, landelijke maar ook internationale organisaties op het gebied van data, strategie, sales en marketing, heb ik helaas een stap terug moeten doen wegens mijn gezondheid. Ik prijs mij gelukkig te zeggen dat het inmiddels beter gaat, maar op het oude niveau ben ik zeker nog niet. Graag wil ik mijn ervaring en kwaliteiten inzitten om middels werken bij LPO een bijdrage te leveren en daarnaast mijn belastbaarheid te toetsen en verder uit te breiden.

Wat is je rol bij de LPO?

Ik zal mij bezighouden met het begeleiden van allerlei strategische en doelgerichte vraagstukken in project management. Ik ben zeer enthousiast op wat al bereikt is, en voel mij vereerd aan deze organisatie te mee mogen werken.

Quote João:

“Zonder de dalen geniet je niet van de pieken”

Heb jij ook interesse in vrijwilligerswerk bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina’s of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator.