Maak kennis met Rania Nagim

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf

Ik ben Rania, 22 jaar oud en woonachtig in Rotterdam. Ik ben op dit moment nog een Psychologie student aan de Erasmus Universiteit en dat doe ik met plezier! Ik vind het heel leuk om managementrollen op mij te nemen en in het bijzonder het plannen en organiseren van events. Daarnaast vind ik contact onderhouden of juist leggen met nieuwe mensen/klanten en collega’s, dus aarzel vooral niet om mij te benaderen. Zelf kamp ik ook met chronische klachten waar ik elke dag mee te maken heb, maar ik heb dit omarmd en heb er ook mee leren leven!

Wat is je rol bij de LPO

Mijn rol als Office Manager bij LPO is een nieuwe functie, dus mijn rolomschrijving ga ik de komende tijd samen met alle LPO’ers ontdekken. Ik ben onder andere bezig met het verzamelen van data omtrent chronische pijn, beantwoorden van mails, af en toe notulist taken oppakken en helpen bij het creëren van een ervaringspool.  

Wil je vaker jouw ervaringsverhaal m.b.t. chronische pijn delen met anderen (wetenschappers, journalisten, behandelaren, studenten of anderen met pijn), leg dan zeker contact met me via info@landelijkepijnorganisatie.nl. Dan kom je in de pool en kunnen we je actief benaderen bij dergelijke vragen. 

Heb jij ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina’s of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator.