Welkom in Pijnstad

Welkom in Pijnstad

Welkom in Pijnstad! Pijnstad is er voor iedereen die te maken heeft met pijn. In de bouwtekening (strategieschets) vind je de verschillende onderdelen, wijken, van Pijnstad. Ze richten zich stuk voor stuk op een ander onderdeel van leren omgaan met pijn in je leven. Ontdek met behulp van de Wegwijzer achtereenvolgens het Informatiecentrum, de Keuzewijzer, leer er alles over Zelfzorg, leg contact in de Community of lees meer over de Landelijke Pijn Organisatie zelf. Bouw je mee?

Kom meehelpen in het kernteam van de Landelijke Pijn Organisatie

Versterking gezocht voor kernteam LPO

Het kernteam van de Landelijke Pijn Organisatie zoekt versterking. Je kunt je nu aanmelden als vrijwilliger voor de functie ICT Expert, Community Coördinator, Social Media Coördinator of Vrijwilligers Coördinator. Help mee en maak het verschil in het leven van mensen met chronische pijn.

In gesprek met Prof. Dr. Vissers en Monique Custers, Radboud

Het kernteam van de Landelijke Pijn Organisatie ging in gesprek met Prof. Dr. Kris Vissers (Hoogleraar Pijn en palliatieve geneeskunde) en Monique Custers (Verpleegkundig consulent Radboud Expertisecentrum Pijn) van het Radboud. Een gesprek over het concept Pijnstad en de kansen die het de pijnpatiënt biedt om te leren omgaan met pijn in het dagelijks leven. Lees je mee?

Help mee én ontwikkel jezelf: klussenlijst

Een Landelijke Pijn Organisatie voor en met pijnpatiënten kan niet functioneren zonder de hulp van vele vrijwilligers. Maar vrijwilligerswerk doe je niet alleen om te helpen, maar ook om jezelf te ontwikkelen. Kijk in de klussenlijst of er een klus voor je bijzit en meld jezelf aan. Oók als je denkt op een ander terrein bij te kunnen dragen leren we je graag kennen. Wees welkom!

LPO krijgt brede hulp en steun

De Landelijke Pijn Organisatie is sterk in ontwikkeling. In die ontwikkelfase krijgen wij doorlopend steun en hulp van o.a. Prof. Dr Bart Morlion Pijnarts en anesthesist; Hoofd Pijncentrum Leuven ; voormalig …

Denk en doe mee met de LPO!

Hét ultieme platform voor iedereen met pijn in zijn of haar leven. Dat bouw je niet zomaar even, dat is een meerjarenproject. En dat bouw je niet in je eentje of met een klein team: daar zijn véél vrijwilligers voor nodig. De Landelijke Pijn Organisatie zet de patiënt écht centraal. Wil jij als jongere meedenken en -doen in het kernteam, of als vrijwilliger meehelpen bij afgebakende klussen of doorlopende werkgroepen: jouw inbreng is meer dan welkom! Help mee, neem contact op met de LPO.

Activiteiten in ontwikkeling

De nieuwe Landelijke Pijn Organisatie is volop in ontwikkeling. Middels een verandertheorie wordt gewerkt aan doelstellingen en activiteiten. Ben je benieuwd welke ideeën voor activiteiten worden ontwikkeld? Lees en ontwikkel mee!

PGOSupport ondersteunt LPO

LPO en PGO: samen sterk(er) in patiënten participatie De Landelijke Pijn Organisatie, een initiatief voor en met patiënten met chronische pijn, wordt vanaf begin 2021 ondersteund door PGO Support (Patiënten- …

Skip to content