De LPO heeft een nieuw logo!

Wij, van het bestuur, zijn er super blij mee en enthousiast over. We willen jullie graag uitleggen waarom we een nieuw logo wilden en waarom dit zo belangrijk is voor ons. Ons vorige logo was prachtig, maar we misten de directe connectie met Pijnstad, ons digitale platform dat we momenteel aan het bouwen zijn.

Daarom hebben we Gijs van der Lelij, de geweldige illustrator van Pijnstad, gevraagd om een nieuw logo te ontwerpen. Gijs heeft een achtergrond in zowel tekenen als film, en werkt sinds 1998 aan diverse film- en TV-producties. In 2009 besloot hij zich volledig toe te leggen op storyboarden en is nu een van de weinige in Nederland die storyboards maakt voor zowel live action films als animatie.

Gijs heeft eerder al zowel Pijnstad voor ons gemaakt, als de routekaart van Pijnstad, en daarom wisten we dat hij de perfecte persoon was om ons nieuwe logo te ontwerpen. Het resultaat is een logo dat onze missie en de kern van onze activiteiten rond Pijnstad perfect weerspiegelt.
In de komende weken zal het nieuwe logo het oude gaan vervangen op al onze media en in onze communicatie.
We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond Pijnstad en de LPO door onze website regelmatig te bezoeken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief Overpijnzingen.