Kennismaking met Daniëlle

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf ?

Hej allihopa, ik ben Danielle van Diesen, 51 jaar, geboren in Breda, getrouwd met Michiel en moeder van wonderzoon Chris (11 jaar).

In april 2022 ben ik met mijn gezin geëmigreerd naar het prachtige Zweden en nu zitten we volop in het emigratieproces. Mijn interesses zijn o.a.: grafisch design, fotografie en film, muziek ontdekken en luisteren, koken (ook proeven) en genieten van de natuur.

Vanaf jonge leeftijd heb ik diverse lichamelijk pijnklachten die op latere leeftijd zich uitbreidden waardoor ik ruim 15 jaar geleden de diagnose Fibromyalgie heb gekregen. Met regelmatig gewrichtsontstekingen, slijtage in lage rugwervels en chronische pijnklachten door beschadigingen in beide voeten/enkels is mijn mobiliteit en levenskwaliteit veranderd.
Een heel pakket aan chronische pijn waar je 24/7 mee geconfronteerd word en waar elke dag weer de balans in gezocht moet worden om toch met zin en plezier te leven is een pittige uitdaging. Met therapieën, zelfhulpboeken, meditatie, het genieten van kleine dingen én met goede wil, gebalanceerd doorzetten en zelfliefde lukt het mij aardig (denk ik).

1.The sky is the limit!

2. Luck is when preparation meets opportunity

Ook al is het echt niet altijd even makkelijk; dromen waarmaken, hoe lang het soms ook mag duren, en daardoor uitdagingen aangaan geeft een avontuurlijk en leerzaam proces dat soms tot een waarachtig resultaat uitmondt.

Wat is je rol binnen het kernteam?

Sinds eind 2021 heb ik mij aangesloten bij de Landelijk Pijn Organisatie. Als kernteamlid van de LPO zet ik mij in om het contact met en door de community van chronische pijnpatiënten vorm te geven door, als social media coördinator, de diverse kanalen te beheren. Facebook, Instagram, LinkedIn (en meer in de maak) zijn de plekken waar we contact met elkaar zoeken, waar informatie gedeeld wordt en waar we geïnspireerd worden om ons leven met chronische pijn een stukje beter te maken.
Daarnaast bemoei ik me, met plezier, met het uiterlijk van alle vormen van communicatie.