Lid LPO Kernteam: Marijke Brink

Het kernteam van de Landelijke Pijn Organisatie is stevig in beweging. In de serie ‘Maak kennis met de gezichten achter de LPO’ dit keer: Marijke Brink. Lees verder en ontdek waarom Marijke zich graag juist binnen het LPO kernteam wil inzetten. En hoe ze naast haar drukke gezin, haar coaching praktijk en de opleiding die ze volgt, nog tijd over heeft voor haar werk bij de LPO.

Marijke Brink

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf ?

Ik ben Marijke, geboren in 1978. Het is mijn passie is om mensen te helpen, die lijden onder hun emotionele-, mentale- en fysieke pijn, te leren luisteren naar hun innerlijke kracht, zodat ze weer pijnvrij kunnen leven. Dit doe in mijn online Hypnotherapie- en coach praktijk, waardoor ik mensen over de hele wereld help. Doordat ik zelf ook chronische pijn heb ervaren kan ik me goed inleven in hun problemen. Vanuit mijn passie wil ik zoveel mogelijk mensen met chronische pijn samenbrengen en hier is de LPO een fantastisch platform voor, waar ik dus ook met veel plezier aan meewerk.

Wat is je rol binnen het kernteam

Als hoofd community ben ik nauw betrokken bij alles wat de LPO op social media wordt gedeeld door onze vrijwilligers. Samen bekijken we welke content waar voor geschikt is en wat relevant is voor onze volgers. Daarnaast zal ik nauw betrokken zijn bij de opbouw van ons community platform zodra deze ook echt vorm gaat krijgen in ‘Pijnstad’. Ik zie het als een leuke uitdaging om zo veel mogelijk chronische pijn patiënten en hun naasten te bereiken en bij elkaar te brengen.

Wat is jouw quote?

Je lichaam en geest zijn één systeem en jouw algehele welzijn bepaalt de balans.