Lid LPO Kernteam: Marisa Sanen

Het kernteam van de Landelijke Pijn Organisatie is stevig in beweging. In de serie ‘Maak kennis met de gezichten achter de LPO’ dit keer: Marisa Sanen. Lees verder en ontdek waarom Marisa zich graag juist binnen het LPO kernteam wil inzetten. En hoe ze ondanks haar chronische ziekte blijft zoeken naar manieren om zich maatschappelijk in te zetten.

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Marisa Sanen
Marisa Sanen

Ik ben Marisa Sanen, 46 jaar (2022) en heel gelukkig getrouwd met Richard. Samen hebben wij 2 prachtig lieve dochters van inmiddels bijna 23 en bijna 21 jaar. Zij zijn vorig jaar beiden uitgevlogen. Zo zijn wij weer aan een nieuw hoofdstuk begonnen en genieten we volop van het samenwonen met onze lieve hond en Fluffie konijn.  
 
Ondanks mijn chronische, vrij progressieve aandoening met veel pijn en vermoeidheid, blijf ik toch altijd zoeken naar iets waar ik me verder in kan ontwikkelen en leuke mensen leer kennen. Ik heb eerder al voor verschillende leuke organisaties gewerkt. Nu zijn we verhuisd en daarom ging ik op zoek naar iets nieuws wat past in mijn huidige leventje. Zo kwam ik bij de Landelijke Pijn Organisatie terecht. 
 
Ik vind het een heel mooie organisatie, de gedachte erachter vind ik heel belangrijk. Ik waardeer het dat ik de kans krijg om me hier ook voor in te mogen zetten. Het is zo bijzonder om te zien hoe ieder zijn of haar kwaliteiten wil inzetten en uitdagingen aangaat, om met elkaar dat mooie platform te bouwen om andere mensen te helpen.  

Mijn motto: ‘Volg je hart,….want dat klopt ♥’ 

Marisa Sanen

Wat is je rol in het kernteam van de LPO?

Ik vervul de functie vrjwilligerscoördinator.Ik heb veel contact met collega’s binnen het kernteam.  Het maken van vacatures vind ik ook erg leuk. Het is een beetje zoeken naar de juiste weg, waarvan we hopen dat we mensen enthousiast maken voor de functie. Dat kan best een uitdaging zijn, maar wel een leuke!

Meer lezen en contact opnemen met Marisa

  • Contact leggen met Marisa? Bekijk de diverse contactmogelijkheden op de contactpagina.
  • Zelf interesse om actief te worden binnen het kernteam of als vrijwilliger bij een van de werkgroepen van de LPO? We kunnen de hulp van meer mensen, met en zonder chronische pijn, goed gebruiken!
  • Chronische pijn is van alle leeftijden, dus juist ook jongeren kunnen een waardevolle rol spelen in de uitbouw van de LPO!