Maak kennis met: Koert Hommel

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Ik ben 48 (2022) en een echte Brabander, maar dan zonder zachte ‘g’.

Ik heb altijd gewerkt voor Stichting JoHo (talentontwikkeling & internationale samenwerking), maar ben door pijn al enige tijd arbeidsongeschikt. Mijn passie is muziek en ik ga graag ‘bandjes luisteren’ en -als mijn pijn het toelaat- naar festivals toe. Ik heb al sinds mijn studententijd een slechte rug en sinds 2012 worstel ik met chronische pijn.

Muziek houdt me letterlijk op de been; ik speel zelf toetsen in meerdere bands en zet me in voor Stichting Muziekids. Ook schrijf ik graag, o.a. op mijn eigen blog.

Hoed u voor de mensen die iets zeker weten!

Jan Terlouw

Ik geloof niet zo in stelligheid, in meningen zonder nuance. Er zitten altijd meerdere kanten aan iets. En als ik die doortrek naar chronische pijn: dat is een complexe ziekte, zonder ‘één allesomvattende oplossing’. Pijn moet je ook van meerdere kanten onderzoeken.

Wat is je rol binnen het kernteam?

Ik ben mede-initiatiefnemer van de LPO en secretaris binnen het LPO bestuur. Ik ben daarnaast verantwoordelijk voor de pijler ‘Externe relaties’.

Bouwen aan de LPO geeft me -naast muziek- fijne nieuwe zingeving. Ik “bemoei me daarbij graag met van alles” :-), vind het leuk om strategie uit te denken en krijg energie van het voeren van gesprekken met externen. De LPO en Pijnstad wekken de interesse van héél veel partijen binnen en buiten de pijnwereld, dus ik praat -samen met collega LPO’ers- heel wat af 🙂

Daarbij vind ik het heel leuk om ideeën en suggesties van anderen te lezen, of je nu pijnpatiënt of professional bent (of allebei). Dus neem gerust contact op!