Disclaimer – Ervaringsverhalen »

In het informatiecentrum van Pijnstad vind je verschillende soorten informatie over chronische pijn. Dit omvat zowel medisch gevalideerde informatie, als ervaringsverhalen van patiënten. De ervaringsverhalen zijn bedoeld om anderen te informeren, steunen en inspireren. 

Naast de medisch gevalideerde informatie zullen er in het informatiecentrum van Pijnstad ook ervaringsverhalen van patiënten geplaatst worden, waar anderen informatie, steun en inspiratie en lessen van hun medepatiënten uit kunnen halen. 
Houd er rekening mee dat deze verzameling artikelen voornamelijk gebaseerd is op toevallige voorbeelden en daarom bij lange na niet volledig is. Het is bedoeld om de ervaring van pijn door patiënten te weergeven en is daarom niet bedoeld als een wetenschappelijke of objectieve analyse. 
Hoewel deze verzameling artikelen nuttig kan zijn om een ​​begrip te krijgen van de ervaringen van patiënten, is het belangrijk om te realiseren dat dit slechts een eerste stap is in onze zoektocht naar inzicht en begrip. We zullen ons blijven verdiepen en verbeteren om ons doel te bereiken.

Viermaal is scheepsrecht

Je bevindt je nu in het Informatiecentrum van Pijnstad. Welkom! In het Informatiecentrum zal naast de betrouwbare, gevalideerde medische informatie over alles omtrent chronische pijn ook ruimte zijn voor ervaringsverhalen van chronisch pijnpatiënten, waar anderen tips, steun en inspiratie uit kunnen halen. Het revalidatietraject van Richard Disclaimer Na 30 jaar is Richard eindelijk…

Lees verder

K(r)amperen

Je bevindt je nu in het Informatiecentrum van Pijnstad. Welkom! In het Informatiecentrum zal naast de betrouwbare, gevalideerde medische informatie over alles omtrent chronische pijn ook ruimte zijn voor ervaringsverhalen van chronisch pijnpatiënten, waar anderen tips, steun en inspiratie uit kunnen halen. K(r)amperen met chronische pijndoor Richard SteenbergenHet vakantiedagboek van een chronisch pijnpatiënt….

Lees verder

De tuin

Je bevindt je nu in het Informatiecentrum van Pijnstad. Welkom! In het Informatiecentrum zal naast de betrouwbare, gevalideerde medische informatie over alles omtrent chronische pijn ook ruimte zijn voor ervaringsverhalen van chronisch pijnpatiënten, waar anderen tips, steun en inspiratie uit kunnen halen. Wat mijn tuin mij biedt…door Maria Luisa van Herk Na al…

Lees verder